IGOR MIHAILOVIĆ JE PREJEL PRIZNANJE SPECIALNE OLIMPIADE SLOVENIJE. S SVOJIM DOLGOLETNIM, USPEŠNIM DELOM JE PRISPEVAL K RAZVOJU IN ORGANIZACIJI SOS. SVEČANA PODELITEV PRIZNANJ JE BILA IZVEDENA V TOREK, 28. MARCA 2017, V HOTELU HABAKUK, V MARIBORU.

IGOR JE ŽE VRSTO LET PROSTOVOLJEC DRUŠTVA SOŽITJE LITIJA IN ŠMARTNO IN SODELUJE PRI VSEH AKTIVNOSTIH. BIL JE TUDI ŽE SPREMLJEVALEC NA TABORIH IN VODJA TABOROV VŽU NA ZVEZI SOŽITJE. OD LETA 2008 JE MENTOR SOS V DRUŠTVU SOŽITJE LITIJA IN ŠMARTNO IN V OŠ LITIJA, PODRUŽNICI S PRILAGOJENIM PROGRAMOM, KJER JE ZAPOSLEN. IZVAJA REDNE TRENINGE DVAKRAT DO TRIKRAT TEDENSKO IN TAKO DVIGUJE KVALITETO ŽIVLJENJA OSEBAM S POSEBNIMI POTREBAMI.

IGOR SE SKUPAJ S ŠPORTNIKI UDELEŽUJE VEČINE TEKMOVANJ SOS IN MATP. ŠPORTE ZNA PRIBLIŽATI ČLANOM IN ŠIRITI VSEBINE. SAM POSKRBI ZA ORGANIZACIJO IN SPREMSTVO. ČLANI POD NJEGOVIM VODSTVOM DOSEGAJO NEPRECENLJIVE OSEBNE IN SKUPINSKE USPEHE NA RAZLIČNIH TEKMOVANJIH. REDNO SE UDELEŽUJE IZOBRAŽEVANJ PREKO SOS-A, PREKO ZVEZE SOŽITJE IN PREKO OŠ LITIJA. SODELUJE PRI ORGANIZACIJI RAZLIČNIH TEKMOVANJ DRUŠTVA IN ŠOLE. NJEGOV ODNOS DO ČLANOV JE
PRIJAZEN, POZITIVEN IN PREŽET Z NEPRECENLJIVIM HUMORJEM.

ISKRENE ČESTITKE!